L’Ateneu estrena temporada

L’Ateneu acollirà aquest nou curs 2016-2017 activitats de dimarts a diumenge. De dijous a diumenge hem concentrat la programació pròpia de l’entitat i la resta de dies la que altres agents fan al nostre espai. A grans trets la programació pròpia periòdica manté el debat amb el «Diàleg obert», el cinema amb «El documental del mes» i els concerts musicals. Com a novetat aquest any intentarem «aixecar» un concert musical emergent al mes. La idea passa per buscar algun tipus de finançament o col•laboració que permetés fer aquesta activitat gratuïta.

Altres activitats en què estem treballant són activitats d’homenatge a Antoni Pous (pendents d’una subvenció), memòria històrica, jocs de taula, activitats infantils… Pel que fa a les activitats que acollim destaca com a novetat una sessió de ball setmanal de l’ASVAT que se sumarà al taller de glosa i cançó improvisada, Hatha Ioga o Txi-Kung. L’Ateneu segueix obert a rebre noves propostes d’activitats.

Deixa un comentari