Inici de la nova temporada 2017-2018 a l’Ateneu Manlleu

L’Ateneu de Manlleu inicia aquest 25 de setembre nova temporada. L’objectiu del nou curs es manté inalterable: Consolidar un projecte que sigui un pol cultural i associatiu de Manlleu i Osona.

L’Ateneu mantindrà una programació cultural regular. Pel que fa a la programació musical vol ser estilísticament eclèctica, estrenant disc de grups locals a més d’apostar per algunes propostes emergents i/o artísticament innovadores. Continuen les projeccions de cinema documental amb el «Docs Barcelona del mes». L’objectiu es assentar-la ja que es valora la qualitat dels treballs i la capacitat per estimular el pensament crític. També es mantenen els «Diàlegs», una tertúlia d’actualitat oberta que vol ajudar a generar opinió entre els socis. Aquest curs (de cara al segon trimestre) es volen potenciar l’oferta de cursos, activitats i formació setmanal que aquest trimestre tindrà el taller de glosa que cada dimecres.

També hi haurà activitats puntuals, ja sigui pròpies de l’Ateneu o d’entitats col·laboradores o organitzades conjuntament amb col·lectius. Cafè literaris, debats filosòfics,… tot amb l’objectiu de reflectir pluralitat cultural. Entre les activitats puntuals de l’any destaquen les activitats de recerca de la memòria històrica que aquest any està dedicada als emboscats (informació des de l’agenda de l’Ateneu)

Des d’aquest curs tenim l’objectiu d’eixamplar el concepte cultural. Per això es posarà en marxa el projecte Sa(bis) (informació des del web de l’Ateneu)

Es pot viure sense cultura però no val la pena!

Deixa un comentari