Comunicat. Condemna als atacs a la democràcia i les institucions del país

Després dels fets ocorreguts aquest dimecres 20 de setembre amb les detencions i escorcolls en seus del Govern de la Generalitat de Catalunya. L’Ateneu Manlleu manifesta que:

Davant les accions que el govern de l’Estat espanyol està duent a terme els darrers dies contra el referèndum de Catalunya de l’1 d’octubre, l’Ateneu Manlleu vol expressar públicament el rebuig rotund a aquestes accions repressives que han generat una situació insostenible que només pot superar-se per la via democràtica.

L’Ateneu, que s’inspira en els principis bàsics de cultura i llibertat, condemna als atacs a la democràcia i a les institucions del país.

Fa dies que s’estan trepitjant drets intocables en democràcia: suspenent actes, entrades a mitjans de comunicació, tancant webs, querellant-se contra càrrecs electes, amenaçant a funcionaris…. Aquests fets són gravíssims i estan posant en qüestió el sistema de drets i llibertats.

Deixa un comentari