Oberta la inscripció pels cursos i tallers de l’Ateneu Manlleu

Aquest primer trimestre de 2018, l’Ateneu Manlleu inicia nous trimestres en els cursos periòdics. L’oferta de cursos s’ha renovat completament. Destaca la proposta per poder fer pilates amb dos grups (dilluns i dijous), un curs de mandales (dimarts) i el curs de Sumi-e (dimecres) que incorpora un segon nivell per aquells que ja han fet la introducció inicial. També destaca com a gran novetat un curs sobre el moviment feminista (dilluns) i un taller monogràfic sobre tecnologia per a l’expressió sonora (3 de març). Les inscripcions i sol·licitud d’informació es poden fer al correu info@ateneumanlleu.cat. Els cursos i activitats proposades es realitzaran sempre que hi hagi un nombre mínim d’inscrits.

PILATES
El mètode Pilates és un sistema d’exercicis centrat en la postura la respiració i el desenvolupament de la força i la flexibilitat. Amb aquests exercicis podem aconseguir que els músculs s’estirin al mateix temps que es tonifiquen. La forma física és el primer requisit per a la felicitat.
Grups
Dilluns.17.15-18.15h
Dijous. 17.30-18.30h
Inici. 29 de gener i 1 de febrer.
Impartit per Paula Mesa.
Preu curs: 60 € (8 sessions). Socis ateneu: 55 €.
Inscripcions i més informació: info@ateneumanlleu.cat

FEMINISME. FEMINISMES. QUEER IS COMING!
Introducció a una possible història sobre el pensament feminista
Després de passar unes quantes dècades abandonat i menystingut, el pensament feminista ha tornat. On havia anat? Algú l’havia vist marxar? Qui el va foragitar? Aquest taller es presenta com una introducció a la història del pensament feminista per conèixer les principals idees de les tres onades del feminisme, per mitjà dels textos d’algunes de les pensadores més importants de cada onada quin impacte van tenir i quins canvis van suggerir al corrent en qüestió, tant en l’àmbit social com també en el creatiu.
Dilluns. 19-20.30 h.
Inici. 5 de febrer.
Impartit per Raquel Santanera
Preu curs: 40 € (7 sessions). Socis ateneu: 35 €.
Inscripcions i més informació: info@ateneumanlleu.cat

MANDALES
Els mandales són pintures simbòliques que s’han donat a totes les cultures. En aquest taller treballarem, a partir de l’essència dels mandales, en diferents manifestacions i tècniques, per tal de poder fer les nostres pròpies i originals creacions. Un taller per gaudir i connectar amb el nostre centre.
Dimarts. 17.30 h -18.30 h.
Inici. 30 gener.
Impartit per Jaume Tebé.
Preu: 80 € (8 sessions). Socis ateneu: 75 €. Cal portar material bàsic.
Inscripcions i més informació: info@ateneumanlleu.cat

CURS DE SUMI-E I
Curs per poder conèixer aquesta pintura mil·lenària tradicional xinesa. Sumi-e, en japonès, vol dir “tinta i pintura”. Utilitzant el paper d’arròs, amb el pinzell i la tinta negra, ens introduirem en aquesta tècnica monocromàtica, de filosofia zen, que expressa la bellesa de la senzillesa de la natura.
Dimecres. 17.30 h – 19 h.
Inici. 7 de febrer.
Impartit per Josep Maria Roma
Preu curs: 100 € (10 sessions). Socis ateneu: 80 €. Material inclòs.
Inscripcions i més informació: info@ateneumanlleu.cat

CURS DE SUMI-E II
Curs pels qui ja han participat en el primer nivell introductori. En aquest, els participants es retroben en el camí de la tinta i el pinzell per a després de practicar els “Quatre honorables Cavallers” i aprendre altres pinzellades seguint la tècnica del Sumi-e.
Dimecres. 19 h – 20.30 h.
Inici. 7 de febrer
Impartit per Josep Maria Roma
Preu curs: 100 € (10 sessions). Socis ateneu: 80 €. Material inclòs.
Inscripcions i més informació: info@ateneumanlleu.cat

TALLER MONOGRÀFIC

TECNOLOGIA PER A L’EXPRESSIÓ SONORA
Monogràfic d’introducció a les principals eines de control i expressió pensat tant per a directes com per a producció en estudi. El taller proposa una activitat pràctica com és la de crear un dispositiu de control gestual bàsic a partir d’una eina comú: un telèfon mòbil (Android o iOS).
Dissabte 3 de març. 10 h a 14 h.
Impartit per Carlos Martorell.
Preu monogràfic: 20 €. Socis ateneu: 18 €.
Inscripcions i més informació: info@ateneumanlleu.cat

TOTS ELS CURSOS REQUEREIXEN D’UNA INSCRIPCIÓ MÍNIMA. 

Deixa un comentari