Música .- La iaia presenta “Tornar a ser u”. Concert a la carta

La iaia presenten el seu celebrat tercer disc «Tornar a ser u (autoeditat, 2017)» a Manlleu en un concert inèdit i singular. El trio actuarà a l’Espai Rusiñol en una actuació on seran els espectadors qui escolliran les cançons del repertori. Utilitzant l’etiqueta #laiaiamanlleu a Twitter i Instagram, els seguidors del grup proposaran les cançons, des dels “hits” fins a cançons que no entren habitualment en un directe. El concert promet ser una nit plena de sorpreses que la banda osonenca ha preparat a consciència.  El concert també és el bateig d’aquest grup de referència de la música osonenca a Manlleu on, fins ara, no havia actuat.

El tercer disc «Tornar a ser u (autoeditat, 2017)» consolida a la Iaia i és una mostra d’originalitat i maduresa musical. L’amor i la superació personal formen part de l’imaginari del nou disc. Després de la màgia i la fantasia de les cançons d’On és la màgia? (Música Global, 2014), el grup fa un nou pas endavant i abandona els sintetitzadors i l’electrònica. Un àlbum on fugen de la felicitat absurda i mostren un cert malestar, sempre des d’una òptica optimista.

 Gustaff Choos
Col·labora: Teatre Centre.

Venda d’entrades (clica aquí)
Reserva d’entrades per a socis de l’Ateneu i del Teatre Centre al correu info@ateneumanlleu.cat (indicant nom del soci i/o socis) i nombre d’entrades)

 


Detall de l'esdeveniment