Música .- Jo Jet i Maria Ribot presenten “Lliure o descansar”

Jo Jet i Maria Ribot són un duet de música petita i commovedora amb una proposta cuidada al detall i el caliu d’un públic fidel cada vegada més nombrós. Actuen a l’Ateneu de Manlleu per presentar «Lliure o descansar» un disc conceptual que planteja la dicotomia d’haver de triar entre dos camins: Allò que ens fa feliços o un camí marcat, més fàcil però que omple menys l’esperit.

Aquest segon disc del duet manresà fa un gir de 180 graus respecte al debut. Si a «Viatges i flors» presentaven una faceta primaveral i lluminosa, ara se centren a reflectir la cara nocturna de la vida. Melodies senzilles i vivències pròpies conformen una proposta artísticament honesta i pensada.

Hi conjuguen els sons nus de l’entorn més immediat produïts per l’osonenc Jordi Casadesús i assistits per Mau Boada. Un àlbum ple de detalls per assaborir que s’ha pogut enregistrar després d’una campanya de micromecenatge.
Entre les seves singularitats un clip el Manifest. Un vídeo interactiu on l’usuari triar entre dues opcions, clicant sobre la barra d’espai: que la protagonista es faci el llit o que, en canvi, pinti els llençols. És una metàfora molt visual de la música del duet: triar o deixar-se portar pels camins de la vida.


Detall de l'esdeveniment

  • Data: diumenge, 18/02/2018 de 18:00 a 19:30
  • Preu: Entrada lliure amb taquilla inversa
  • Lloc: Ateneu Manlleu
  • Categoríes: