Inscripció oberta als cursos trimestrals

Amb l’inici del nou any s’inicia nous trimestres en els cursos periòdics. Una de les novetats d’aquest trimestre és curs de Sumi-e. Aquest curs, és una introducció aquesta pintura mil·lenària tradicional xinesa. Sumi-e, en japonès, vol dir “tinta i pintura”. El curs es vol iniciar al 18 de gener i es farà els dimecres a partir de dos quarts de sis de la tarda. Serà impartit per en Josep Maria Roma. En aquesta activitat els participants s’introduiran en aquesta tècnica monocromàtica de filosofia zen, que expressa la bellesa de la senzillesa de la natura. Aquesta s’aplica utilitzant el paper d’arròs, amb el pinzell. Les inscripcions i sol·licitud d’informació es poden fer al correu info@ateneumanlleu.cat.

Les altres activitats programades són el Hatha Ioga que es fa cada dimarts a la tarda de 16.45 h a 18.15 h i de 18.30 h a 20 h. La inscripció es pot fer al 679695988 (Susanna) i al correu electrònic baldinbada36@hotmail.com. També continua el taller de glosa i cançó improvisada que es fa als dimecres a les 19 h. Per demanar informació es pot fer al correu info@ateneumanlleu. Aquesta activitat és gratuïta i de lliure accés. Els dijous continua el Qi Gong (pronunciat Txi­Kung). Aquesta activitat té grups de 17.15 h a 18.15 h i de 18.45 h a 19.45 h. La inscripció es pot fer via whatsapp al número 626 419 806 (Montse Damian).

INSCRIPCIONS OBERTES – NOU TRIMESTRE ACTIVITATS SETMANALS

Hatha Yoga
El Hatha Yoga és una ciència pràctica que procura el benestar físic, emocional i mental de la persona a través de diferents tècniques adaptades a l’individu.
Cada dimarts. Grups de 16.45 h a 18.15 h i de 18.30 h a 20 h.
Inscripció: 679695988 (Susanna) i al correu electrònic baldinbada36@hotmail.com

Curs d’introducció al Sumi-e
Curs per poder conèixer aquesta pintura mil·lenària tradicional xinesa. Sumi-e, en japonès, vol dir “tinta i pintura”. Utilitzant el paper d’arròs, amb el pinzell i la tinta negra, ens introduirem en aquesta tècnica monocromàtica, de filosofia zen, que expressa la bellesa de la senzillesa de la natura.
Cada dimecres. De 17.30 h a 19 h. Del 18 de gener al 22 de març.
Inscripcions i més informació: info@ateneumanlleu.cat

Oidà cantem!
Espai setmanal on el què es vol és cantar. Cantar cançons en català amb un espai especial interès glosat, aprendre i gaudir d’improvisar lletres a les cançons.
Cada dimecres. De 19 h a 21 h.
Activitat gratuïta sense inscripció. Informació info@ateneumanlleu.cat

Qi Gong
El Qi Gong (pronunciat Txi­Kung) és un mètode terapèutic xinès d’exercicis suaus i dinàmics que combina la respiració, la concentració i el moviment per augmentar l’energia vital.
Cada dijous. Grups de 17.15 h a 18.15 h i de 18.45 h a 19.45 h.
Inscripció: 626 419 806 (WhatsApp Montse Damian)

Llegir-ne més Sense comentaris

L’Ateneu estrena temporada

L’Ateneu acollirà aquest nou curs 2016-2017 activitats de dimarts a diumenge. De dijous a diumenge hem concentrat la programació pròpia de l’entitat i la resta de dies la que altres agents fan al nostre espai. A grans trets la programació pròpia periòdica manté el debat amb el «Diàleg obert», el cinema amb «El documental del mes» i els concerts musicals. Com a novetat aquest any intentarem «aixecar» un concert musical emergent al mes. La idea passa per buscar algun tipus de finançament o col•laboració que permetés fer aquesta activitat gratuïta.

Llegir-ne més Sense comentaris

Nova web de l’Ateneu

L’Ateneu Manlleu estrena web.  La nova web manté el domini www.ateneumanlleu.cat i amb aquesta remodelació total vol augmentar la seva agilitat i funcionalitat. La nova pàgina, que un cop oberta anem millorant, està adaptada per poder ser consultada des de dispositius mòbils. La web inclou la presentació de l’entitat, tota la programació d’activitats, notícies i l’opció de fer-se soci. La web s’ha realitzat amb la col·laboració del soci Àlex Miras.

Llegir-ne més Sense comentaris

Millores a l’espai de l’Ateneu

Al llarg d’aquests primers mesos del curs s’estan fent algunes millores a l’Ateneu. Inicialment s’actuarà a l’Espai 1 (a la zona de la barra). L’objectiu és, un cop posat en funcionament al curs passat, anar adaptant l’espai. Aquesta actuació vol fer més càlid i acollidor aquest punt de trobada de l’Ateneu. Altres actuacions previstes, pendents del finançament, són la millora de la sonoritat de l’espai 2 (pendent d’una convocatòria de subvencions) o millores en el sistema de climatització.

Llegir-ne més Sense comentaris