Sa(bis)

«Sa(bis)» és una nova iniciativa que vol facilitar la venda de productes de proximitat sense intermediaris. Els consumidors poden comprar de manera agrupada productes que es poden recollir cada dijous a la tarda a l’Ateneu. L’objectiu és facilitar un nou canal de venda pels productes de proximitat adaptat als nous temps, ja que la comanda setmanal es fa mitjançant una plataforma digital (ecomerce). Aquest és el primer projecte que l’Ateneu de Manlleu fa fora de l’àmbit estrictament cultural.

OBJECTIU

L’Ateneu Manlleu, en col·laboració amb un conjunt de productors, posa en funcionament Sa(Bis), una iniciativa que vol facilitar la compra de productes de km 0 i/o ecològics. L’objectiu és facilitar la compra setmanal d’aquest tipus de productes, acostar-los a un grup potencial de la població que hi pot estar interessada i facilitar la venda sense la necessitat d’intermediaris.

A QUI S’ADREÇA?
Aquesta iniciativa s’adreça als socis de l’Ateneu Manlleu. L’ateneu (C. Enric Delaris, 59) és l’espai on, en un dia i horari prefixat, els socis podran recollir els productes que prèviament hauran encarregat.

COM HO HE DE FER PER COMPRAR?
Mitjançant una plataforma de venda digital on els  productors participants a Sa(bis) posen a la venda els seus productes pels socis de l’Ateneu. Els compradors fan les seves comandes en línia mitjançant un correu electrònic/formulari que reben cada setmana. La recollida dels productes es fa cada dijous a la tarda a l’Ateneu.

DESCOBREIX LA BOTIGA DE SA(BIS) I ELS SEUS PRODUCTORS