Ser soci

carnet-provisional-10
L’Ateneu de Manlleu és una iniciativa cultural de base associativa. Els socis de l’entitat són el seu eix. Ser soci és sentir-se part del projecte de l’Ateneu i de posar en pràctica valors relacionats amb la cultura i l’associacionisme. Participar és formar part del projecte.

Una part importantíssima de l’autosubsistència de l’Ateneu recau en els seus socis que, a més a més de garantir un fons econòmic estable i mostrar el seu compromís, serveixen per dotar l’Ateneu de la representativitat que li correspon escollint l’equip que ha de gestionar el projecte.

Fent-te’n soci/sòcia podràs participar en les assemblees de socis, tindràs descomptes a les activitats i contribuiràs econòmicament al sosteniment de l’entitat.

L’Ateneu no és un espai municipal. És un espai autogestionat per una entitat, que treballa per establir sinergies amb altres col·lectius i que, puntualment, no renuncia a rebre ajuts públics. L’Ateneu necessita un mínim de 200 socis per ser sostenible.

Ser soci de l’Ateneu té un cost de 7 euros al mes que es poden pagar trimestralment o amb un únic pagament anual. Pots fer-te soci omplint el formulari d’alta de soci que hi ha en aquesta mateixa web.

La cultura sempre és suma. Fes-te soci de l’Ateneu!